Редактор: e-mail: Кадър Нова ТВЗапознах се с Георги Коритаров преди десет години,

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТВЗапознах се с Георги Коритаров преди десет години,
Коментари Харесай

Станислава Айви: Георги Коритаров ще остане вдъхновение за всеки един от нас, който е поискал да бъде журналист

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова ТВ

Запознах се с Георги Коритаров преди 10 години, уау, това беше началото на моя път като ефирен водещ, защото тогава водех утринен блок в една по-малка телевизия. Запознахме се с него, той водеше надлежно своето предаване и ние с моя сътрудник Злати, започвайки пътя си като водещи, бяхме доста респектирани от него. 

Така в " На кафе " по Нова Тв Станислава Айви стартира да споделя спомените си с журналиста Георги Коритаров, който умря на 61 години.

Спомням си, че когато той ни предложения да му гостуваме в предаването, аз персонално бях доста обезпокоена, тъй като този човек беше безусловно Вселена енциклопедия. Той знаеше всичко, ясно осведомени сме с това, че разбираше ужасно доста от политика, само че той разбираше от безусловно всичко. И тогава си припомням, че би трябвало да съм се готвила за това посещение при него. Толкова ми беше обезпокоеното, споделих си: Аз съм пътувала по света, нали няма да се изложа. Беше едно от най-хубавите ми гостувания, тъй като той може да те предразположи дотам, че да забравиш това, че си се тормозил първоначално. Така имахме удоволствието да работим тези две години и да се засичаме по коридорите на малкия екран и това лято. Всъщност му гостувах още веднъж, с цел да показва книгата си " Въображаема действителност " в едно изявление, в което мисля, че 40 или 50 минути си говорихме най-много за малкия екран, за силата на това какво виждаме на екрана. Смятам, че той вечно ще остане едно ентусиазъм за всеки един от нас, който е изискал да бъде публицист, сподели още Станислав Айви.

Георги Коритаров притежаваше ненадмината осведоменост, той е от последното потомство публицисти, които си отиват. Политиците изпадаха в смут, когато му гостуваха, тъй като той им показваше, че не са това, което са, добави Кристина Патрашкова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР